Різні комахи постійно докучають людям. У більшості випадків вони проникають в приміщення через вікна. Для боротьби з надокучливими комахами придумано багато коштів – мухобойки, липкі стрічки, дихлофос, оббивка кватирок марлею і т.п. Однак всі вони не є ефективними, а деякі, наприклад, дихлофос, навіть можуть і негативно вплинути на здоров’я людини. Прекрасним рішенням вічної боротьби людини і комах стали протимоскітні сітки. Крім свого головного призначення, москітні сітки захищають Ваше житло від тополиного пуху, листя і інших речей. Москітні сітки на вікна також не дозволять Вашим вихованцям покинути приміщення через вікно. Вони навіть будуть трохи утримувати краплі дощу! Дуже добре себе проявляють з дерев’яними жалюзі.

Стоп комахам!

Сама пластикова москітна сітка виготовляється з склониток, які пройшли додаткову обробку прогумованим розчином. Така сітка дозволяє вільно циркулювати повітрю, але в теж час перешкоджає проникненню комарів і інших “непрошених гостей”. Москітна сітка також може бути використана як захист від сторонніх очей, особливо коли Ви живете на першому поверсі або в приватному будинку.

Протимоскітні сітки бувають таких видів: рамкові, рулонні, розсувні.

Рамкові москітні сітки – найбільш поширені. Вони прості і зручні в експлуатації. Їх виготовляють шляхом натягування сітки на алюмінієву рамку. Установка москітної сітки відбувається за допомогою спеціальних пластикових кронштейнів або залізних затискачів. Якщо Ви бажаєте провітрити будинок, запустити свіже повітря, але при цьому не допустити в будинок комах, можете встановити москітні сітки на двері Вашого будинку. У літню пору року – це справжній порятунок!

Рулонні москітні сітки своєю конструкцією нагадують ролети, як і мультифактурні жалюзі. Вони мають спеціальну ручку або шнурок, потягнувши за який, москітна сітка згортається в рулон, прихований в спеціальному коробі. Такі сітки відрізняються своєю компактністю і мобільністю.Розсувні москітні сітки – це протимоскітні сітки, які можна у випадках необхідності відсунути в сторону. Їх часто встановлюють на вікнах, балконах або терасах будинку. Такі москітні сітки працюють за принципом звичайної вертикальної або горизонтальної жалюзі.

Москітні сітки купити можна у нашої компанії за доступною ціною. Ми займаємося продажем сіток всіх видів. Також, в нашій компанії Ви зможете замовити москітні сітки москітні сітки на пластикові вікна під розміри свого вікна або дверей. Сітка москітна ціна – невисока і залежить як від розмірів, так і від типу сітки. Звертайтеся до нас, ми підберемо Вам все найкраще!

image009-s image012-s image12 image013-s